lauantai 1. helmikuuta 2014

Kolmen koneen loukussa - ei voi kirjoittaa

ja yhden kameran.

Välillä tuntuu, että bloggausideoita suorastaan tulvisi tai ainakin postauksiin sopivia kuvia tulee mieleen. Sitten tulee kuitenkin se mutta, että minulla on kuvia kotona pöytäkoneella, iPadilla, joitakin läppärillä ja sitten tietysti myös kamerassa (osa tietysti toisessa kamerassa ja kännykässäkin saattaisi olla joitain sopivaa :)). Sitten on helppo perustella, että ei voi kirjoittaa, kun ei voi liittää kuvia. Yritän kuitenkin opetella väistämään tämän esteen.

Pari kertaa olen jo tehnyt niin, että kirjoitan tekstin valmiiksi ja julkaisen sitten, kun saan kuvan oikeasta lähteestä lisättyä. Voisi tietysti tehdä niinkin, että julkaisee tekstin ja lisää kuvat sitten myöhemmin, mutta siinä on se vaara, että kuvien lisääminen unohtuu kokonaan. Harjoitusta vaan lisää, niin kyllä se siitä lähtee sujumaan.

Tänään kuitenkin oli leppoisa päivä kotikotona. Oleilua, leipomista, juttelua, hyvää ruokaa, esittelyajoja ja niin edelleen. Äidin kanssa leivottiin ruuneperin torttuja ja mokkapaloja. Tortut siksi, että muuten en ehdi niitä tekemään ja kaupasta ei saa kunnollisia. Olen tortuissa kuivien kannalla ja kauppojen ja leipomoiden versiot ovat omien kokemusteni mukaan minun makuuni liian kostutettuja tai muuten tiiviitä. Vaativa leivosmaku siis. Mokkapalat taas tehtiin maanantaiksi työpaikkaa varten. Torstaina tuli tieto, että pääsin läpi tentistä, jolla sain energiakatselmoijan pätevyyden, joten sitä pitää juhlistaa ihan porukalla!


Hyvää Runebergin päivää!
(vaikka onkin vasta keskiviikkona)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti