torstai 7. toukokuuta 2015

Löytöretkiä Tokiossa

Elvytetäänpä tätäkin blogia :) Ja miten se kävisikään mukavammin kuin Japanin matkan kuulumisten merkeissä. Nyt olemme siis olleet pari päivää Tokiossa ja pitäneet taukoa aikidosta. Huomenna mennään taas treenaamaan, mutta tähän väliin vähän ulkoaikidollisia kuulumisia :)

Eilen aamulla tulimme Sakusta Tokioon ja Timon kanssa päätimme hoitaa ensimmäiseksi "pakolliset" ostokset alta pois, ettei tarvitse miettiä niitä sen enempää. Ensimmäisenä kohteena oli käsityötavaratalo Okadaya, josta tarttui mukaan muutama lankakerä ja hiuslenkkejä. Seuraavaksi käytiin elektroniikkatavaratalossa, minkä jälkeen oli lounaan aika. Sattumalta lounaspaikaksi löytyi viisi vuotta sitten hyväksi todettu kaiten-sushiravintola, jota edellisellä reissulla kaksi vuotta sitten ei löytynyt.

Sushia liukuhihnalla

Ruokailun jälkeen jatkettiin MyLord-tavarataloon, jossa Timo jaksoi valittamatta kävellä mukana, kun etsin sen tietyn liikkeen, josta saa ostettua varvassukkia. Viime kerralla kiersin läpi kolme tavarataloa, ennen kuin oikea löytyi. Nyt tavaratalo oli muistissa ja seuraavaa kertaa varten muistiin lisätään, että kauppa löytyy neljännestä kerroksesta :) Sukkien jälkeen kiertelin Sekaidossa, joka on toimisto- ja taidetarvikkeisiin keskittynyt tavaratalo. Samaan aikaan Timo löysi pienen pubin, joka myös oli edellisellä kerralla hukassa. Siellä oli hyvä suunnitella seuraavia askeleita.

Juotavaa ja tunnelmaa


1 kommentti: